Ugens Blogger – Mette Høgh

I Zadaa Magazine bringer vi ugentligt alle de hotteste trends, historier og interviews fra modeverdenen. Hver uge har vi b.la interviews med nogle af Danmarks største fashion- og livsstil influencers, som optræder i vores Zadaa Discover Feed. Kig med i denne edition, hvor vi har mødt den dygtige blogger, Mette Høgh, til en lille snak om blogging, Instagram og mode:

Navn: Mette Høgh

Alder: 20 år

Blog: mettehogh.dk/

Fortæl lidt om dig selv, og hvad der fik dig til at starte en blog?

Jeg hedder Mette Høgh, og er 20 år gammel. Jeg er blogger, og har været det i snart et lille år. Jeg har altid været en meget kreativ og snaksaglig pige, og bestemte at starte mit lille univers, da jeg gik på gymnasium i 3.G, for at have noget spændende ved siden af studiet, som bestemt ikke var mig. Jeg har altid elsket at skrive, og altid interesseret mig for mode. Derfor faldet det mig super naturligt, at starte bloggen. Jeg elsker simpelthen min blog, og nyder at interagerer med mine følgere!

 

Hvordan ser en typisk dag ud for dig?

Lige nu arbejder jeg stadig i en tøjbutik, men stopper her til december, hvor jeg går fuldtid med min blog. Som det ser ud lige nu, står jeg op kl. 07.00, laver lidt morgenmad, og en kop te, og sætter mig ind i sengen, hvor jeg spiser, ser et afsnit af den serie jeg er i gang med, mens jeg svarer på mine mails. Så tager jeg på arbejde, og når jeg er hjemme til aften, sætter jeg mig ind på mit kontor, og arbejder på min blog. Lidt stressende lige nu, men jeg glæder mig til december, hvor jeg kan arbejde uforstyrret på bloggen, og fordybe mig endnu mere! Den bedste tid jeg har, er med stearinlys, en kop te og med bloggen!

Hvad er en overraskende del af dit job, som du tror andre ikke kender til?

Jeg tror ikke folk ved, hvor lang tid det egentlig tager at få det perfekte billede. For mig kan det uden problemer tage 2 timer med et Instagram billede. Faktisk nærmere 2-3 timer – haha, hvis vi ikke tæller tiden med jeg bruger på at tage billedet. Først skal der sorteres i billederne, så skal jeg redigere (vælger gerne 5 billeder fra), og så skal jeg vælge det helt perfekte billede. Det tager tid. Men jeg stopper heller ikke, før jeg er 100% tilfreds. Jeg tror, ofte folk tror, at blogger jobbet blot er, at poste et billede hist og her, gå til events, få goodiebags, og måske et lille møde. De skulle bare vide. Men jeg elsker mit job, og kunne ikke drømme om et bedre!

Hvorfra får du din største modeinspiration (modemagasiner, sociale medier, gadebilledet), og hvorfor lige der?

100% sociale medier og gadebilledet! Jeg bliver selvfølgelig vanvittig inspireret af andre Instagrammers, og bloggere, da det er der jeg bruger utrolig meget af min tid, og jeg følger en masse inspirerende personer, som laver noget super inspirerende indhold. Udover de sociale medier, inspirerer folk på gaden mig rigtig meget. Jeg finder utrolig meget inspiration til tøj og accessories, når jeg ser folk på gaden, idet der er så mange forskellige stilarter! Jeg synes det er super fedt at se folk gå i andet tøj end det jeg selv går i, og dette er med til, at jeg får lyst til at prøve noget nyt! Generelt suger jeg ubevidst bare inspiration fra alle hele tiden.

Hvordan tager du det perfekte billede til Instagram?

Allerførst vil jeg sige at baggrunden er noget af det vigtigste. For mig skal baggrunden være simpel, men der skal alligevel ske noget! Det næste er helt klart redigeringen. Jeg elsker at mine billeder er lyse, og har en lille fin kontrast, samt lidt skarphed. Men det perfekte billede for mig, er også et (hvis det er af mig selvfølgelig), hvor man kan mærke mig igennem billedet. Det forsøger jeg altid på!

Hvad er dine bedste tips til at sammensætte et perfekt outfit?

For mig betyder det rigtig meget, at jeg føler mig tilpas i mit outfit. Jeg tager næsten outfit billeder hver dag, og det lyser langt ud af mig, hvis ikke jeg føler mig tilpas, og det er et totalt no-go. Jeg føler også, min selvtillid får et ekstra boost, hvis jeg føler mig tilpas i mit tøj, så føler jeg mig automatisk lige lidt pænere.  Jeg elsker et par ripped jeans, en skjorte og evt. en stiktrøje under, hvor man kan se skjortens ærmer og krave inden under strikken, og et par høje støvler. Jeg er selv ret lav, så lidt ekstra centimeter tager ikke skade hos mig.

Er der i øjeblikket nogle trends du elsker? Og nogle du hader?

Lige nu er jeg helt vild med mørke grøn, og rød, som er meget oppe i tiden. Derudover, er jeg helt pjattet med pels (siger jeg uden at eje en eneste…), som er rigtig meget ´in’ nu.

Jeg er slet ikke vild med trenden med lave stiletter, dem med omkring 2 cm hæl. Den trend kommer jeg nok aldrig med på! Som sagt er jeg ikke særlig høj selv, så de 2 cm er bare spild af sko for mig, plus jeg synes det ser ret skørt ud. Sådan er vi heldigvis så forskellige.

Kig forbi Mettes boutique i Discover lige nu og shop lidt nyt til garderoben!

Get the app

Get the app and start selling and buying today.

Scan the QR code with your phone to get the app.